به گزارش قدس آنلاین، ناصر انصاری مدیر جهاد کشاورزی فسا گفت : برداشت پاپایا برای نخستین بار از چهار هزار و ۵۰۰ متر مربع فضای گلخانه ای در روستای مهدی آباد نوبندگان فسا آغاز شد.
وی افزود: درختان پاپایا بعد از چهار سال کار تحقیقاتی توسط آقای جاویدی کشاورز خوش ذوق فسایی ثمر داده که علاوه بر میوه آن، برگ و ریشه این درخت نیز خاصیت درمانی دارد.
انصاری با اشاره به اینکه در این گلخانه بیش از درخت پاپایا از یک هزار و ۵۰۰ رقم Redraby کشت شده ادامه داد: پیش بینی می شود بیش از۵۰ تن محصول از این گلخانه برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی فسا گفت: پاپایا یکی از این محصولاتی است که علاوه بر کم هزینه بودن ، درآمدزایی و بهره وری بالایی دارد .
گفتنی است؛ میوه پاپایا تولیدی این شهرستان در کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه مشتری دارد.
پاپایا میوهای استوایی است که نیاز به دما و رطوبت بالا دارد و شبیه به انبه و شیرین است.
این گیاه زمانی که به ارتفاع یک متری میرسد شروع به گلدهی میکند و ۱۲ ماه پس از کاشت اولین محصول آن به دست میآید.
هر درخت ۲۰ تا ۱۰۰ عدد محصول میدهد و وزن هر میوه ۲۵۰ تا ۵۰۰ گرم است.
خربزه درختی یا پاپایا ویترین میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
نظر شما